TECHNIKAI ADATOK
Fajta: 53,93% Furmint, 37,25% Hárslevelű, 8,82% Sárgamuskotály
Termőhely: Bajusz, Lestár, Kastély, Deák and Szil-völgy
Szüret időpontja: október 20.-november 19.
Palackozva: 2019. július 10.
Készült: 5 988 palack
Alkohol: 11,00%
Sav: 7,16 g/L.
Természetes cukor: 173,0 g/L
EGYÉB INFORMÁCIÓK
Űrtartalom: 0,5 liter
Egységár: 23 600 Ft/liter
A megadott árak bruttó árak.
9.900 Ft
Elfogyott
Sokat kockáztattunk érte, novemberig vártunk a töppedésre. A meleg évjáratból finom, egyedi karakterű édes bor készült. Számomra ez a bor a legjobb példa arra, hogy miért olyan különleges Tokaj. A gyors érés miatt a száraz borok szürete szeptember közepéig megtörtént. Ekkorra nagyon lecsökkent a savtartalom és megemelkedett a PH. A speciális tokaji kondíciók miatt a szőlő napról napra tovább veszítette a vizet, a sav és a cukor is bekoncentrálódott, a válogatott aszúsodott fürtökből, gyönyörű alapanyagot tudtunk szüretelni. Egy éjszakán át áztattuk a bogyózott, töppedt szőlőt, majd préselés és ülepítés után 6 hónapra hordóba került.
Gizellapince Kft.
Székhely: 3910 Tokaj, Dienes u. 78.
Adószám: 13420635-2-05
Nyilvántartási szám: B/10/K/2020
Cégjegyzékszám: 05-09-011876
Bankszámlaszám: 11734224-20005636-00000000
Bank: OTP Bank Nyrt.
Rendelés: shop@gizellapince.hu
Tulajdonos: Szilágyi László
E-mail: laszlo.szilagyi@gizellapince.hu
Telefon: +36-20-2333212
www.gizellapince.hu
Tartalomkezelő: Gizellapince Kft.
Honlap és design: HumanIQ | http://www.humaniq.hu/
Tárhelyszolgáltató: webthiNgs | www.webthings.hu
Fotó: Furmint Photo | www.furmintphoto.com